вторник, 5 октября 2021 г.

72. Cienījams sinonīms - globālisma mafija

 


   Spriedumos par inkluzīvo kapitālismu, “lielo pārlādēšanu”, dehumanizāciju lietoju jēdzienu “globālisma prozelīti”. Par globālismu tiek maskējoši dēvēta vienpolārās pasaules kārtības nodibināšana, kad planētu pārvalda ASV, “zelta miljons” un planētas pārvaldīšanas ideālākais nākotnes mērķis ir pasaules valdības izveidošana. Ar jēdzienu “globālisms” tiek apzīmēta politiskā un ideoloģiskā koncepcija analoģiski tādiem jēdzieniem kā “liberālisms”, “sociālisms”, “konservatīvisms”, “nacionālisms”. Globālisma koncepcijas atbalstītāji faktiski ir pievērsušies jaunam filosofiskajam, sociālajam, politiskajam, ideoloģiskajam virzienam, ieviešot un nostiprinot jaunu jēdzienu “globālisms”. Tādējādi pret globālisma koncepcijas atbalstītājiem var izturēties kā pret prozelītiem. Tā dēvē cilvēkus, kuri pievēršas kaut kam idejiski jaunam un kļūst idejiski jaunā patrioti. Par globālisma prozelītiem ieteicams saukt to cilvēku slāni Rietumu sociumā, kuru līdz šim dēvēja par naudas saimniekiem, Davosas eliti, globālo eliti, pasaules valdniekiem. Naudas saimnieki, Davosas elite, globālā elite reāli ir pārveidojusies globālisma prozelītos.

   Taču jēdzienam “globālisma prozelīti” ir iespējams cienījams, ļaudīm viegli uztverams un ar vēsturiski stabilu asociatīvo gammu pazīstams jēdziens “globālisma mafija”. Globālisma prozelīti patiešām uzvedās kā mafija – noziedzīga organizācija, kurā līdzdarbojas valsts varas amatpersonas, kā arī banznīcu vadība. Globālisma prozelīti jeb globālisma mafija vadību uzticēja Romas pāvestam.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...