воскресенье, 31 октября 2021 г.

87. "COVID" ābece

 


 

   COVID” ir nofraktēts uz mūžu mūžiem. Cilvēce nekad no tā nešķirsies. “COVID” ar tā koronavīrusa štammiem un valstu valdību juridiski uzspiesto obligāto vakcināciju kļūs cilvēku apziņas un kultūras organisks elements. Tāda ir cilvēces pašpasludināto saimnieku (jūdu un anglosakšu pasaules valdības, globālisma mafijas, globālās kleptokrātijas, “Facebook” “baltā saraksta”) stingra griba un stratēģiskais imperatīvs. Līdz šim (2021.g. oktobrim) viss teicami “iet pēc plāna”. “COVID” ir jau sasniedzis “piekto vilni”, obligātās vakcinācijas diktatūra ir fakts, atsevišķās zemēs (piem., Taivānā) vakcīnas izraisa lielāku mirstību nekā pats vīruss. Respektīvi, cilvēcei ir jāapgūst jauns zināšanu komplekss – “COVID” ābece. Tādējādi cilvēce iegūs elementāru priekšstatu par vīrusiem, vakcīnām, vakcinēšanu.

   Tiesa, noteikti nākas rēķināties ar objektīvas informācijas noklusēšanu, statistikas kropļošanu un oficiālās statistikas nepieejamību vispār, sabiedrību neinformējot par reālo notikumu gaitu. Tā, piemēram, Izraēlas valdības pandēmijai speciāli izveidotās padomes sēžu protokoliem un stenogrammām ir noteikts 30 gadu ilgs slepenības statuss. Savukārt Krievijā sabiedrība nevar iepazīties ar valsts oficiālo statistiku. Latvijā par 2020.gadu tika sniegtas statistiskās ziņas. Publikācijai “NRA.LV” bija virsraksts No vēža pērn nomira 8 reizes vairāk nekā no Covid-19”. Tātad publicēti ir dati par mirstību pandēmijas pirmajā gadā. Nav aizmirstama baiļu, panikas, histērijas uzpūšana par “COVID” šausmīgi nāvējošo potenciālu. Tautas masu psihozes stimulēšanas galvenais instruments bija statistika par milzīgo mirstību no trakā vīrusa. Par to, ka statistikai nevar uzticēties, aizdomas bija jau no paša sākuma. Tagad tās apstiprinās dotajā publicētajā tekstā. Citēju visu tekstu: “Centrālās statistikas dati (CSP) liecina, ka visizplatītākais nāves cēlonis Latvijā 2020. gadā bija asinsrites sistēmas slimības. Pēc tam nākamo vietu nāves cēloņu statistikā ieņēma audzēji, tad nelaimes gadījumi, noslīkšana, traumas. 700 gadījumos kā nāves cēlonis bija noteikta Covid-19 saslimšana. Asinsrites sistēmas slimības Latvijā ir visizplatītākais nāves cēlonis: 2020. gadā no šīm slimībām valstī nomira 15,4 tūkstoši cilvēku jeb 53,4 % no mirušo kopskaita. Sieviešu mirstība no asinsrites sistēmas slimībām ir 1,2 reizes augstāka nekā vīriešu: uz 100 000 attiecīgā dzimuma iedzīvotāju 2020. gadā mirušas 885 sievietes un 725 vīrieši. Nākamā lielākā nāves cēloņu grupa ir audzēji. No tiem 2020. gadā miris 6,1 tūkstotis cilvēku. Vīriešu mirstība no audzējiem 1,2 reizes pārsniedz sieviešu mirstību. Trešo vietu nāves cēloņu struktūrā ieņem ārējie nāves cēloņi (nelaimes gadījumi, noslīkšana, traumas). 2020. gadā šo cēloņu rezultātā nomira 1,4 tūkst. cilvēki. Pēdējos gados mirstība no ārējiem nāves cēloņiem samazinās (piemēram, no 100 mirušajiem uz 100 000 iedzīvotāju 2010. gadā līdz 75 - 2020. gadā). Nelaimes gadījumos iet bojā trīs reizes vairāk vīriešu nekā sieviešu. 700 gadījumos kā nāves cēlonis noteikta Covid-19 saslimšana. Pirmie nāves gadījumi novēroti 2020. gada martā, taču gada nogalē saslimušo skaits strauji pieauga. Visvairāk saslimšana skāra vecāka gadagājuma cilvēkus - 88 % nāves gadījumos personām bija 60 vai vairāk gadi. Mirušo skaitā sieviešu un vīriešu proporcija ir līdzīga.”

   COVID” ābecē noteikti ir populārā veidā jāiekļauj zināšanas par koronavīrusu un tā štammu rašanās cēloņiem. Tāpat ir nepieciešams sniegt masām saprotošu pārskatu par vakcinācijas vēsturi, vakcināciju kā medicīnas zinātnisko panākumu. Ābecē ir jābūt elementārām zināšanām par t.s. tradicionālajām vakcīnām un t.s. netradicionālajām vakcīnām. No cilvēkiem nav jāslēpj jaunas vakcīnas pārbaudes kārtība un vakcīnu nelabvēlīgās sekas. Par to ir jāstāsta ābecē. Tajā vajadzētu stāstīt arī par koronavīrusa “SARS-CoV-2” izcelsmi. Taču acīmredzot cilvēce nekad neuzzinās patiesību, jo vīruss visticamākais ir militārās bioloģijas produkts, ko netieši publiski ir apstiprinājis (pie reizes melojot valsts prezidentam Trampam) tik kompetents speciālists kā E.Fauči.

   Sava veida “COVID” ābece ir Sergeja Kurginjana kolosālais pētījums par pandēmiju. Pētījuma rezultāti ir internetā pieejami videoformā un tekstu formā.

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...