воскресенье, 31 октября 2021 г.

86. Vakcinācijas industrija

 


   COVID-19” pandēmija sekmēja industrijas jauna veida rašanos. Uz Zemes radās fenomens, ko nākas dēvēt par vakcinācijas industriju. Tā sastāv no diviem cieši saistītiem segmentiem: vakcīnu ražošanas un vakcinācijas. Tāpēc jauno industriju nevar dēvēt tikai par vakcīnu industriju. Jaunā industrija aptver arī savas produkcijas realizāciju – masveida vakcināciju. Piemērotāks ir apzīmējums “vakcinācijas industrija”.

   Vakcīnu ražošana kļuva rūpniecība – ražošana ar rūpnieciskām metodēm. Cilvēces vēsturē pirmo reizi ārstniecisko preparātu izgatavošana notiek kā mašinizēta lielražošana visai cilvēcei. Jaunās industrijas industrializācijas vēriens krietni pārsniedz tradicionālo industriju vērienu. Vakcinācijas industrija vēlas ar savu produkciju apgādāt visu cilvēci – ikvienu cilvēku, gan lielu vai mazu cilvēku, šajā Saulē. Tāds mērķis nav nevienam citam industrijas veidam. Turklāt vakcinācijas industrijā eksistē vairākas specifiskas nostādnes. Runa nav tikai par vakcīnu lielražošanu kā ļoti dāsnu biznesu. Runa ir arī par vakcīnu nepārtrauktu piegādi cilvēcei. Vakcinācijas industrija paredz nemitīgu vakcīnu ražošanu un lietošanu. Cilvēkiem būs regulāri jālieto vakcīnas visu atlikušo mūžu. Lai to panāktu, vakcinācijas industrija sadarbībā ar politisko varu uz Zemes visās valstīs tiecas realizēt obligātās vakcinācijas politiku. Vakcinācijai ir jākļūst par katra cilvēka identitātes pazīmi, tikai vakcinētajiem cilvēkiem dodot iespēju strādāt, atrasties sabiedrībā, komunicēt ar citiem cilvēkiem u.tml. Vakcinācija tiek pārvērsta par cilvēka socializācijas atribūtu. Bez vakcinācijas cilvēks nav pilnvērtīgs sabiedrības loceklis. Nevakcinētie cilvēki ir nesaudzīgi jāpakļauj diskriminācijas, izolācijas, marginalizācijas, dehumanizācijas visiem iespējamajiem formātiem.

   Vakcinācijas industrijai ir divas prioritātes: 1) triljoniem dolāru vērtā biznesa attīstība un 2) cilvēces obligāto vakcināciju maksimāli izmantot ekonomiskai, sociālai, ģeopolitiskai, ekoloģiskai, tehnoloģiskai “lielai pārlādēšanai”, kas ir globālisma prozelītu mērķis un kam kopumā kalpo pandēmija/parapandēmija.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...