воскресенье, 3 октября 2021 г.

70. Pašnāvību iemesli

 


 

   “NRA” 2021.gada 1.oktobrī pavēstīja, ka Latvijā ir trešais lielākais pašnāvību skaits Eiropas Savienībā. Latviešu tauta var lepoties ar tādu panākumu. To kaldināja ir vairāki būtiski iemesli. Par tiem paškritiski neapdāvinātās, pašlepnās un pašpārliecinātās tautas inteliģence, protams, klusē. Klusēšanu izraisa latviešiem tradicionālā nespēja uztvert galveno, kā arī kauna deficīts par tādu apkaunojošu informāciju.

   Par pašnāvību galvenajiem iemesliem ir jāsaka patiesība, bet nevis bailīgi jāizlocās. Eiropas vienā no ekonomiski visbālākajām zemēm nevar nebūt liels pašnāvību skaits. Kā redzam, pašnāvību skaits 100% atbilst Latvijas vietai Eiropas statistiskajos rādītājos: labklājībā pēdējie, pašnāvībās (arī sadegušajos, noslīkušajos) pirmie.

   Ļoti būtisks iemesls ir slavenā latviskā mentalitāte ar tās morālo stāju. Kā zināms, latvietim vislielākais ienaidnieks ir otrs latvietis. Latvieši atbalsta tikai prāta un tikumības vārguļus, neliešus un nekauņas. Plaši izplatītā zagšana pamatā ir savējo apzagšana, tajā skaitā vecāku-pensionāru apzagšana.

   Pašnāvību skaits noteikti palielināsies. Kā parasti, Latvijā pie varas ir tautas nodevēji, politiski un ekonomiski nekompetenti antropoīdi, kuri cītīgi izpilda jūdu un anglosakšu globālisma prozelītu pavēles. Uz planētas 2021.gada vidū ir speciāli izprovocēts ārprātīgs cenu kāpums, kas funkcionēs kā “melnā tante ar izkapti”. Provokācijas mērķis ir letalitātes kāpināšana. Tas tiek slēpts Latvijas medijos.

   Ļoti dziļš psiholoģiskais iemesls pašnāvību progresēšanai ir garīgā atbalsta trūkums, jo latviešiem nav saprātīga inteliģence (tajā skaitā baznīcu pāteru aprindās), kura objektīvi visu izskaidrotu, cilvēkiem palīdzētu orientēties mūsdienu pasaulē, emocionāli uzturot nākotnes ticības, cerības garu. Latviešu ideoloģisko pasauli pietaisa truli un aprobežoti rozenvaldi-skudras-daukšti, patoloģiski rusofobi, kuru vervelējumi var vienīgi kāpināt atsvešinātību, bezcerību, kaunu par savu tautu, valsti, nevēlēšanos dzīvot cilvēciski ļoti pazemojošos apstākļos.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...