вторник, 21 сентября 2021 г.

61. Balti kovidterora laikā

 


  Lielveikalu (t.sk. “Maksimu”) slēgšana nevakcinētajiem iedzīvotājiem Lietuvā un, iespējams, arī Latvijā stimulē pārdomas par baltu tautu kopību un atšķirību. Abi baltu etnosi principā daudz neatšķiras. Mentalitātē daudz kopēja. Atšķirības nosaka etnosu vēsturisko "mentoru" loma. Lettiem vēsturiskais "mentors" bija vācbalti - no Vācijas Livonijā iepludināti dažāda veida deklasēti radījumi. Livonijā neienāca dzīvot neviens vācu aristokrāts. Galvenokārt ienāca dažāda veida noziedznieki, lai izpirktu grēkus baltu cilšu iekarošanas un kolonizācijas procesā. Daudzmaz elementāri attīstītas kultūras pakāpi vācbalti sasniedza tikai XIX gs.

   Leišu vēsturiskais "mentors" ir poļi, kuriem bija aristokrātija ar izteikti pasionāru vērienu dzīves iekārtošanā. Visticamākais, tāpēc poļu pasionārisma audzēkņiem saimnieciski enerģiskajiem leišiem tagad pieder gandrīz visa Latvija ar "Maksimām" priekšgalā. Taču gan letti, gan leiši tagad cītīgi kalpo jūdu un anglosakšu globālisma ekstrēmistiskajiem spēkiem. Inteliģences morālais, nacionāli patriotiskais, politiski atbildīgais līmenis ir vienāds. Latvijā Kariņš, nācijas tēvs ir lielākie tautas bendētāji, lai izpatiktu jūdu un anglosakšu globālisma prozelītiem, kuriem veselie cilvēki (nevakcinētie cilvēki) ir lielākais ienaidnieks, jo apdraud dehumanizācijas projektu, apdraud inkluzīvā kapitālisma celtniecību, apdraud Big Pharma biznesu, apdraud melīgo parapandēmijas ideoloģiju. Skaidrs, ka ir jādara viss iespējamais, lai vajātu veselos cilvēkus un mazinātu viņos cilvēciskuma garu. Letti nepretojas un nepretosies. Lettu vairākums atbalsta parapandēmijas teroru pret veselajiem cilvēkiem. Ja arī notiek protesti, tad tie ir nelietīgi savā būtībā, jo kalpo atsevišķu alkātīgu parvēniju un kriminālā kapitālisma noziedznieku interesēm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...