среда, 18 августа 2021 г.

45. Nacionālais paradokss

 


   2021.gada augustā Latvijā sākās protesti pret obligāto vakcināciju, kā arī bērnu vakcināciju. Katrā ziņā nepieciešams nošķirt divas dažādas izpausmes - vakcinācija un obligātā vakcinācija. Globālo prozelītu pakalpiņi, latviešu deģenerāti, protams, nenošķir abas izpausmes. Ja tas tiek darīts, tad latviešu deģenerātu laizīšanai nav jēgas. Pret vakcināciju var aģitēt tikai apdauzīti tipi. Vakcinācija ir zinātnes milzīgs sasniegums. Pret to vērsties var tikai idioti, kurus patiešām nākas nosodīt. Cita lieta - obligāta vakcinācija bez izvēles tiesībām un pandēmijas sakarā piespiežot vakcinēties ar nepārbaudītām vakcinām, par kurām atbildību neuzņemas ne vakcīnu autori, ne valdības. Latvijā un citur notiek "brīvprātīgi obligātās" vakcinācijas terors. Tā autori ir necilvēki un pelnījuši nāves sodu.

   Protestē ne tikai Rīgā, bet arī citās pilsētās. Taču protesti Rīgā ir saistīti ar paradoksu. Tas ir nacionāls paradokss, jo tā neloģiskums un dīvainība attiecas uz latviešu tautas likteni.

   Tas ir paradoksāli, ka tautu aizstāv publiski atmaskoti, praktiski novēroti un morāli nosodīti nacionālie nelieši - vēl demoralizētāki un destruktīvāki primāti nekā nācijas tēvs, Kariņš, Pavļuts, Bordāns u.c. Kāpēc neatradās neviens patiesi patriotisks spēks tautas aizstāvībai pret parapandēmijas atbalstītājiem valdošajā kliķē? Kāpēc ir izveidojies tāds nenormāls stāvoklis, ka latviešu sabiedrībā nav neviena nacionāli adekvāta politiskā spēka? Vai tauta tik tiešām jau ir tik zemu kritusi, ka tā ļauj sevi aizstāvēt rūdītiem neliešiem?

   Žēl cilvēkus, kuri vēlas sev cilvēciski cienīgu dzīvi un pašlaik piedalās protesta akcijās. Cilvēkus faktiski vajadzēja žēlot jau "atmodas" laikā. Taču toreiz nevarēja zināt, kas tautu gaida. Toreiz nevarēja iedomāties, ka pie varas nonāks padibenes un Latvija tiks pārvērsta par kriminālā kapitālisma perēkli. Tagad cilvēki ir brīdināti, kas nonāks pie varas. Cilvēki ir brīdināti par to, ka protestus organizē nelieši, kuri 2022.gada 1.oktobrī vēlas iegūt varu, lai laupītu tāpat kā tas notika "atmodas" rezultātā. Tas ir pilnīgi skaidrs, ka nelieši, šodienas protestu organizētāji gobzemji, šleseri, izpildīs tikpat cītīgi globālisma prozelītu komandas kā to tagad dara nācijas tēvs, Kariņš, Bordāns, Pavļuts u.c. Protesti nepasargās tautu. Protesti var tikai pie varas novest vēl lielākus dehumanizācijas realizētājus, vēl lielākas tautas bendes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...