вторник, 17 августа 2021 г.

44. Latviešu problēmas

   Latvieši ir specifiski oriģināla tauta. Tajā visu nosaka odiozs triumvirāts – latviešu etniskās identitātes kodols. Zagšanas mānija un stulbums kā intelekta iezīme nav tas trakākais latviešos. Trakākais ir nelietības sindroms un īpaši tā iekļaušanās triumvirātā, nelietības sindromam sinhroni funkcionējot ar zagšanas māniju un stulbumu kā intelekta iezīmi. “Brīvvalstī”, kurā latvieši ir atstāti savvaļā bez gana (vēsturiski tradicionāli – vāciešu, krievu, poļu, zviedru) uzraudzības, triumvirāta apdāvinātie latvieši ir tautas dzīves noteicēji visos īstenības segmentos. “Brīvvalsts” ir latviskuma mecenātisma lielākais mecenāts. Tāpēc plaukst un zeļ organizētā noziedzība, vienam otra apzagšana un apspiešana.

   Kurš var izskaidrot, kāpēc latviešu sabiedrībā ir deģenerātu ofensīva bez deģenerātu likvidēšanas defensīvas? Kurš var izskaidrot, kāpēc latviešu sabiedrībā noteikšana visās dzīves nozarēs ir deģenerātiem, sākot ar Rīgas pili, Bruņinieku namu, ministru un premjera kabinetu? Kāpēc latviešu sabiedrībā deģenerāti ir skolu direktori, universitāšu rektori, profesori? Kāpēc latviešu sabiedrībā deģenerāti dzīvo kā oāzē bez jebkādām bailēm no plintes, dunča, indes, uzasināta mieta, cilpas? Kāpēc latviešu sabiedrībā nav defensīva pret deģenerātiem? Kāpēc latviešu sabiedrībā ir masveida demoralizēšanās? Kurš to var un grib izskaidrot? Vai tam ir kāds sakars ar vispārējo latviešu necienīšanu no laika gala ne vācbaltu, ne krievu, ne ebreju, ne poļu un leišu aprindās? Vai tam ir kāds sakars ar Merķeļa izkrāsoto latviešu šausmīgo portretu? Vai tam ir kāds sakars ar Rozenberga Alfrēda rekomendāciju latviešu holokausta organizēšanā, ņemot vērā tautas nevērtību?

   2016.-2019.g. biju izveidojis blogu “Latviešu idiotismu kolekcija” (skat.: http://latviesuidiotismukolekcija.blogspot.com/). Tajā idiotisma čempioni ir Sarkanmatainā Tumsonība (LR vēstniece Itālijā) un nācijas tēvs. 2019.gada 15.novembrī "NRA" tika publicēta V.Avotiņa intervija ar nācijas tēvu. Tekstam ir virsraksts: "Valsts prezidents Egils Levits: Bez pilsoniskuma demokrātija nav iespējama". Tas ir nepārspējams idiotisms. Ja nav "pilsonis", tad nevar būt "demokrāts". Tā var teikt tikai neglābjams idiots. Tam var piekrist tikai neglābjami idioti. Nācijas tēvs ir pārspējis "Latviešu idiotisma kolekcijas" līdzšinējo čempioni Sarkanmataino Tumsonību, kura izteicās "par visu tautību latviešiem". 2019.gadā pārtraucu papildināt idiotismu kolekciju. Pēc 13.Saeimas vēlēšanām Latvijā bija iestājies debilitātes laikmets. Vairs nebija nekādas jēgas apkopot atraktīvo materiālu. Idiotija bija kļuvusi “jauna normālība”.

   Medijos sastopamās publikācijas liecina par nepieciešamību veidot “Kovididiotijas kolekciju”. Pandēmijas/parapandēmijas procesos ir konstatējama idiotiska izpratne, idiotiska attieksme, idiotiski risinājumi. Protams, stāvoklis nav vienkāršs. Pandēmijas/parapandēmijas laikā agresīvi un konsekventi uzmācas dehumanizācija. Tāpēc idiotisms ir savīts ar konstitucionāliem noziegumiem, nacionālo nodevību, nelietību,  cilvēka cieņas graušanu u.tml. Lūk, daži piemēri. Idiotisms ir valdošās kliķes demagoģija par “brīvprātīgi obligāto” vakcināciju. Idiotisms ir obligātā vakcinācija kā darba, izglītības, veselības aizsardzības u.c. eksistenciālās esamības veidu tiesiskās regulēšanas mehānisms. Idiotisms ir “vakcīnas loterija”. Idiotisms ir maskas nepārdošana cilvēkam bez maskas. Cilvēkam ir vajadzīga jauna maska. Taču viņam to nepārdod, jo viņš ir bez maskas. Idiotims ir atsacīšanās ārstēt slimu cilvēku, ja viņš nav vakcinējies. Idiotisms ir bērnu vakcinēšana.

 

 

 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...