пятница, 20 августа 2021 г.

46. Gļēvulība

 

Ne nācijas tēvs, ne Kariņš neiznāca pie tautas protestu vakarā. Bet ko “Delfos” saka šis pretīgais nelietis: “Mēs neesam pretinieki viens otram”. Tie ir milzīgi meli! Abi primāti cītīgi kalpo jūdu un anglosakšu deģenerātiem-globālisma prozelītiem. Abiem primātiem tauta ir vienā vietā! Pretīgais nelietis atkal melo “Un arī šobrīd neviens nedrīkst tikt aizmirsts un atstāts malā," pauda Levits”.

Saka, ka no 1000 ebrejiem tikai viens nav gudrs. Bet kā ir ar pusebrejiem, tas nav apkopots. Apkopots ir vienīgi tas, ka etniskajai asimilācijai mēdz būt divi rezultāti - ļoti gudrs/ģēnijs vai pilnīgs idiots/imbecils/oligofrēns. Ebreja un latvietes asimilācijas rezultāts ir briesmīgs. Briesmīgo smērējumu pamatīgi papildina gļēvulība. Ja nebūtu gļēvs, tad būtu iznācis pie tautas. Lieli nelieši ļoti bieži ir arī lieli gļēvuļi. Lieli muļķi ļoti bieži arī ir lieli gļēvuļi. Gļēvulībai mēdz būt ne tikai individuāls, bet arī kolektīvs raksturs, kad tauta gļēvi pakļaujas destruktīvai un demoralizētai varai, kas turpinās gadu desmitiem vai gadsimtiem ilgi. Latviešu tautas priekšpulks (inteliģence) pats ir izvēlējies abus primātus. Latviešu inteliģence katru dienu brāļojas ar abiem primātiem: iet uz Rīgas pili, aicina pie sevis ciemos, intervē/slavina medijos. Tā nav gļēvulība, bet tā ir masveida degradācija un masveida demoralizēšanās, kas ir konstatējama latviešu varas inteliģencē. Tāpēc nācijas tēvs, Kariņs var droši melot.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...