среда, 11 августа 2021 г.

41. Labestības platforma

 


   Ja Saeima likumdošanā tomēr iekļaus farizejisko “brīvprātīgi obligāto” vakcināciju darba tiesiskajās attiecībās, tad latviešu tautas morāli vērtīgākā un morāli stabilākā daļa ( reāli – tautas majoritāte) iegūs lielisku labestības platformu. Ko tas nozīmē? Tas, lūk, nozīmē sekojošo.   

   Katram īstam latvietim vislielākais draugs un dārgums ir otrs latvietis, kuru viņš ciena, atbalsta, augstu vērtē, viņu izvirza amatos, viņam palīdz biznesā. Vakcinārisms ar savu jezuītisko "brīvprātīgi obligāta" un valdības kolosālo nelietību, obligāto vakcinēšanos sasaistot ar darbu, ir jauna lieliska iespēja katram īstam latvietim vēl enerģiskāk labdabīgi, labsirdīgi, labvēlīgi izturēties pret otru latvieti. Tagad īsto latviešu savstarpējā saticība iegūs legālu un leģitīmu statusu. Tā tas būs, ja politiskās varas padibenes pieņems nelietīgo likumu. Katrs īsts latvietis varēs likumīgi attaisnojoši sniegt atbalsta roku otram latvietim, pieņemot darbā un nekad neatbrīvojot no darba. Vārdu sakot, īstiem latviešiem sāksies jauna ēra, apliecinot tautas grandiozo morālo vērtību. Mediji vēsta, ka dažās darba vietās jau notiek nevakcinēto darbinieku mīļa atlaišana.

   Labestības platforma ir ļoti bīstama. Tā pilnā mērā atver slūžas latviešu savstarpējās nesaticības zemiskajiem plūdiem. Atver slūžas tādai darbībai, kuru faktiski vajadzētu visiem spēkiem nepieļaut. Ja latviešu valdība būtu elementāri gudra valdība, tad tā censtos nebūvēt labestības platformu, labi apzinoties tās negatīvo ietekmi uz tautas morālo stāju.  

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...