понедельник, 26 июля 2021 г.

32. Bioterorisma 2.etaps

 


 

   Rietumos amerikāņu ārsts Peter Mccullough un vācu advokāts Reiner Fuellmich publiski izsakās par bioterorismu un tā diviem etapiem: 1.etapu – koronavīrusa izplatīšanu, 2.etapu – bīstamu vakcīnu pielietošanu. Ārzemēs lieto jēdzienu “parapandēmija” – pandēmijas savtīgu izmantošanu politiskos un citos nelabos ar veselības aizsardzību nesaistītos nolūkos.

   Savukārt Latvijā tiek rekomendēts jauns “..isms”. Tas ir izdomāts līdzās tādiem agrāk veiksmīgi radītiem un joprojām efektīvi pulsējošiem “..ismiem” kā postmodernisms, neoliberālisms, globālisms. Jaunā “..isma” rašanās cēlonis ir tāds pats kā tik tikko nosauktajiem pieredzējušajiem tā kolēģiem. Jaunais “..isms” ir Rietumu civilizācijas un eiropeīdu rases norieta un izmiršanas neizbēgams un fatāls rezultāts planetārās demogrāfiskās pārejas gados (1960-2050). Tāds rezultāts ir transcendentāli kosmoloģiski novēlēts “baltajiem” cilvēkiem. Planetārā demogrāfiskā pāreja diemžēl ir konceptuālā izejas bāze tikai dažiem zinātniekiem. Rietumu civilizāciju jau no XX gs. 60.gadiem visaptveroši pārklāj nenovēršamas iznīcības un gala melnā mentalitāte – cilvēkiem raksturīgs domāšanas veids, dzīves uztvere un emocionālā ievirze. Tam populārākais un piemērotākais salīdzinošais paraugs ir Romas impērijas liktenis ar tā sabrukuma fāzēm, loģiku un reālo iznākumu. Bioterorisms un vakcionārisms ir planetārās demogrāfiskās pārejas sekas. To nesaskatot un neņemot vērā, šodienas “jaunā realitāte” (pandēmija/parapandēmija, vakcionārisms) netiek objektīvi analizēta un vērtēta.

   Vēl Latvijā tiek apskatīts jauns konflikta veids. Līdzās vēsturiski pazīstamajam 1) konfliktam ar cilvēku un 2) konfliktam ar tautu tagad ir radies trešais konflikta veids – konflikts ar cilvēci.*

   Ja turpinām lietot doto nepatīkamo jēdzienu “bioterorisms”, tad pašlaik pasaules sabiedriskā doma urdoši riņķo ap vakcināciju – bioterorisma 2.etapa problemātiku. Vīrusa “SARS-CoV-2” izraisītā infekcijas slimība “COVID-19” ir otrajā plānā, kaut gan sabiedrībā nav pilnīgi izzudusi sākotnējā histēriskā aura un izplēnējušas cilvēku bailes no nāves pēc inficēšanās ar koronavīrusu.

   Uz planētas saglabājas stabila neskaidrība par vissvarīgākajiem jautājumiem: “Vai vīruss ir mākslīgi radīts jeb tas ir dabas veikums?”; “Vai vīruss ir bioloģiskais ierocis?”; “Vai vīruss “izbēga” no laboratorijas jeb tas tika speciāli izlaists no laboratorijas?”; “Kur tas notika – ASV jeb Ķīnā?”. Atbildes trūkums uz vissvarīgākajiem jautājumiem ir viens no galvenajiem faktoriem bioterorisma 2. etapam un tajā gūtajiem grandiozajiem panākumiem sabiedriskās domas ietekmēšanā globālisma prozelītiem vēlamajā virzienā.

   Par bioterorisma 2.etapu neskaidru jautājumu nevar būt. Tas ir speciāli radīts. Tā mērķis ir vakcinēt vismaz 80% planētas iedzīvotājus. 2.etapa autori ir jūdu un anglosakšu globālisma prozelīti ASV, Lielbritānijā, Francijā. Viņiem palīdz visu valstu vadītāji, interneta mediji (FAGMA: Facebook, Amazon, GoogleMicrosoft, Apple), pasaules finansu organizācijas (SVF, PB), ANO, PVO, ES politiskā virsvadība un birokrātija. Pie galvenās stūres inkluzīvā kapitālisma celtniecībā (reizē cilvēces dehumanizācijā) no 2020.gada 8.decembra formāli ir nosēdināts Romas pāvests. Viņš vada “Council for Inclusive Capitalism With the Vatican”. 

   Ja tagad kāds pareģo III Pasaules karu ar bioloģiskajiem ieročiem, tad viņš maldās. Iegansts diskursam par jebkura veida karu un tajā skaitā karu ar bioloģiskajiem ieročiem var būt tikai no agrāko ģeopolitisko diskursu viedokļa, kad I un II Pasaules karš kļuva galvenais risinājums kapitālistu (galvenokārt banku īpašnieku) ambīcijām iegūt oligarhisko varu mantotās karaļu un imperatoru varas vietā. Impērijas tika sagrautas. Finansu oligarhija ieguva varu un valda joprojām. Taču tagad ir jauns kapitālistu slānis – alkātīgu parvēniju triljonāri (cukerbekeri, bilgeitsi u.c.). Viņi grib paši valdīt bez "politiķiem". Triljonāriem nav oligarhu ambīcijas, bet jauna tipa ambīcijas – ultrabagātu transnacionālo superkorporāciju akcionāru ambīcijas. Triljonāri saprot, ka visu panāks bez kara. Tas jau skaisti apstiprinās ar "kovidu" un vakcinācijas terorismu. Cilvēce jau ir nospiesta uz ceļiem bez kara. Protesti vēl eksistē, taču uzvaras nebūs.

   Protestu centrs pašlaik ir Francija. Latvijā protesti ir tikai naktīs zem segas. Francijā nevar nebūt dehumanizācijas procesa meistardarbi. Francija ir jūdu rotšildu pilnīgā pakļautībā. Kā zināms, jūdu rotšildi kopā ar anglosakšu triljonāriem un Romas pāvestu ir inkluzīvā kapitālisma galvenie celtnieki; proti, dehumanizācijas autori. Franču tautai ir milzīgs mantojums protestēšanā. Taču nav ticams, ka būs otrs holokausts. Franču "dzeltenā kustība" pierima bez uzvaras. "Baltie" cilvēki iet bojā, viņu pasionaritāte nav spējīga realizēt otru holokaustu un izglābt sevi no dehumanizācijas.

   Jūdu un anglosakšu globālisma prozelīti ar klusu un viņiem izdevīgu Krievijas un Ķīnas atbalstu vakcinācijas teroru nostiprina pilnā mērā. Kā jau tika minēts, to uzskata par bioterorisma 2.etapu. 1.etaps - "kovida" izplatīšana. Mūsmājās žogmalē atrastie tautas kalpi, protams, ir verdziski pakalpīgi, jo verdziskums ir tautas gēnos. Tas, pirmkārt.

   Otrkārt, latviešu genofondā milzīga loma ir stulbuma, idiotisma, nelietības, nodevības, aprobežotības gēniem. Nav ko gaidīt, ka, piemēram, izglītības ministre kaut ko saprot no mūsdienu pasaules "jaunās realitātes".  Saprot tikai to, ka dotajā krēslā Vaļņu ielā bez laizīšanas nevar dabūt pasēdēt nevienu sekundi. Tāpēc viņa blādās par skolotāju vakcinācijas stagnāciju un skolotāju obligāto vakcināciju, kas pilnā mērā iekļaujas bioterorisma 2.etapā.

   Vakcinācija ir pārvērsta par visaptverošu teroru. Latvijā tiek pārkāpts Satversmes 95.pants.Tā galvenie pārkāpēji ir nācijas tēvs, Kariņš, Bordāns. Viņu rīcība ir nacionālais noziegums. Tāds nacionālais noziegums ir iespējams tikai konkrētos šķebīgos mentālos apstākļos. Latvieši ir vakcionēti pret idejiski un saturiski galveno. Latviešiem ir imunitāte pret galveno. Vakcionārisma apstākļos latvieši neuztver galveno valdošās kliķes nacionālajos noziegumos – dehumanizācijas veicināšanu.

   Valdošās kliķes nelieši nācijas tēvs, Kariņš, Bordāns attaisno obligāto vakcināciju, atsaucoties uz Satversmes 116. pantu: “116. Personas tiesības, kas noteiktas Satversmes deviņdesmit sestajā, deviņdesmit septītajā, deviņdesmit astotajā, simtajā, simt otrajā, simt trešajā, simt sestajā un simt astotajā pantā, var ierobežot likumā paredzētajos gadījumos, lai aizsargātu citu cilvēku tiesības, demokrātisko valsts iekārtu, sabiedrības drošību, labklājību un tikumību. Uz šajā pantā minēto nosacījumu pamata var ierobežot arī reliģiskās pārliecības paušanu.” Taču varas blēži nelietīgi noklusē, ka 116.pantā netiek atcelts 95.pantā fiksētais: “95. Valsts aizsargā cilvēka godu un cieņu. Spīdzināšana, citāda cietsirdīga vai cieņu pazemojoša izturēšanās pret cilvēku ir aizliegta. Nevienu nedrīkst pakļaut nežēlīgam vai cilvēka cieņu pazemojošam sodam.”

   Vakcionārisms ar tā obligāto/neobligāto farizejismu, demagoģiju, sociālo amorālismu un diskrimināciju vistiešākajā veidā attiecas uz 95.pantu; proti, cilvēka godu un cieņu. Tas ir galvenais! Bet latvieši to nav spējīgi saprast un savā attieksmē apliecina fundamentālu neizpratni, kas, protams, paver ceļu totālai dehumanizācijai. Mēdijos nav sastapts ne tikai minēto kungu nacionālā nozieguma nosodījums, bet nav vispār sastapta atsauce uz Satversmes 95.pantu sarunā par kārtējo nacionālo noziegumu.

 

*Skat.: https://paralogistika.blogspot.com/2021/07/konflikts-ar-cilveci-tiekamies-arjauna.html  

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...