четверг, 29 июля 2021 г.

34. Antihumānā cinisma pieredze

 


   Antihumānais ir pilnīgi pretējs humānajam – tādam, kura attieksmē pret citiem cilvēkiem izpaužas cieņa, atsaucība, iejūtība, sirsnība, cilvēcīgums. Antihumānā nekā nav no tik tikko minētajām humānā iezīmēm. Antihumānajā attieksmē valda cinisms; proti, tikumiska īpašība, izaicinoši izturoties pret labestību, ideāliem, kultūras vērtībām, vispārpieņemtām tikumības un pieklājības normām, atklāta to ignorēšana. Antihumānajā attieksmē izpaužas rupja vaļsirdība, nekaunība, mērķu īstenošana ar amorālām metodēm, pilnīgs atbildības trūkums.

   Koronavīrusa “SARS-CoV-2” infekcēšanas potenciāla apzināta izmantošana kā transformatīvo notikumu cilvēces “lielajai pārlādēšanai” ir nepārprotama galēji ciniska antihumāna darbība. Tādai darbībai vispiemērotākais apzīmējums ir dehumanizācija. To bez kautrēšanās realizē jūdu un anglosakšu globālisma prozelīti. Starp viņiem ir gan karaļa troņa mantinieks, gan Romas pāvests, gan Rotšīldu klana pārstāve, gan žakattalu un klausšvābu tipa intelektuāļi, gan pusizglītoti, bet specifiski talantīgi alkātīgi parvēniji, kuri tagad pārvalda triljonus un tāpēc viņu smadzenēs mieru nedod doma veidot pasaules valdību bez profesionālajiem politiķiem un iztiekot tikai ar “naudas saimniekiem”. Finansu kapitālisma vietā viņi grib radīt korporatīvo kapitālismu bez valsts institūta līdzdalības. Tas faktiski vairs nebūs kapitālisms, bet tas būs postkapitālisms. Eiropeīdu rase jau var lepoties ar postcilvēku ģenēzi un viņu arhaiskās postmodernistiskās postkultūras smirdēšanu. Tam visam tiek piedāvāts kopējs “jumts” -  postkapitālisms, elegants sociāli ekonomiskās formācijas apzīmējums.

   “Lielās pārlādēšanas” dehumanizācija nenotiek tukšā vietā. Diemžēl analoģiski procesi ir bijuši jau agrāk. Velme ietekmēt cilvēces virzību, iejaukties tautu un rasu demogrāfiskajos procesos, atklāti ciniski sludināta nepieciešamība samazināt planētas iedzīvotāju skaitu un atbrīvoties no liekajiem cilvēkiem Rietumu civilizācijas politiskajā, ekonomiskajā, finansu, intelektuālajā elitē bija jau labu laiku pēc II Pasaules kara. Īpaši izceļas process, radot un masveidā viltīgi izplatot ģenētiski modificētas pārtikas produktus.

   Taču dehumanizācijas gars ir senāks. Dehumanizācijas gars jau bija pirms II Pasaules kara. Šī gara kontinuitāte turpinājās pēc kara un turpinās joprojām tajās odiozi elitārajās aprindās, kurām šis nelabais gars ir normāla parādība. Runa ir par ķīmisko ieroču izdomāšanu, ražošanu un izmantošanu fašistiskajā Vācijā un Japānā. Abas valstīs gūtos rezultātus pēc kara rūpīgi izmantoja amerikāņi, fašistiskās Vācijas un Japānas speciālistus nevis sodot, bet aizvedot uz ASV un izmantojot Baltā nama interesēs gan Vjetnamas karā, gan citos ļaunos pasākumos. Dehumanizācijas gara vēsturisko virzību ir pamatīgi izanalizējis Sergejs Kurginjans savā unikālajā pētījumā Коронавирус — его цель, авторы и хозяева”. Daudz varam uzzināt internetā.

   Dehumanizācijas vēsturē priekšplānā ir trīs kompānijas: vācu “Bayer” un “I.G.Farbenindustrie AG”, transnacionālā kompānija “Monsanto”. Šīs kompānijas ir devušas vispamatīgāko ieguldījumu cilvēku masveidīgā iznīcināšanā un dehumanizācijā. Šo kompāniju vēsture ir ļoti asiņaina vēsture.

   Bayer” (dibināta 1863.g.) 1925.-1945.g. ietilpa vācu koncernu konglamerāta “I.G. Farbenindustrie”, kas ir slavens ar gāzes “Zyklob B” pielietošanu koncentrācijas nometnēs, Jozefa Mengeles eksperimentu atbalstīšanu. No 2018.gadā 7.jūnija “Bayer” oficiāli pieder “Monsanto”, kas to nopirka par 65 miljardiem dolāru.

   Monsanto” (dibināta 1901.g.) mūsdienu pasaulē uzskata par cilvēciski visreakcionārāko un cilvēciski viskaitīgāko biotehnoloģisko kompāniju uz Zemes. Regulāri notiek vispasaules protesta akcijas ar devīzi “Stop Monsanto!”.

   Monsanto” vēsturē ir tādi fakti kā saistība ar ASV Manhetenas projektu. “Monsanto” palīdzēja Robertam Openheimeram iegūt plutoniju un poloniju. Vjetnamas karā (1961-1971) amerikāņi izmantoja “Monsanto” izgatavoto indīgo šķidrumu “Agent Orange”. Tā briesmīgās sekas vjetnamieši izjūt vēl tagad pēc daudziem gadiem. Zināms ir par “Monsanto” saistību ar bioloģisko ieroču (piem., baltā fosfora) ražošanu. “Monsanto” izplata dioksīnu, ASV u.c. kontrolē kukurūzas, sojas, kokvilnas u.c. produktu tirgu.

   Monsanto” specializācija ir agroķīmija, farmakoloģija (vakcīnu un dažādu preparātu ražošana) un biotehnoloģija. Pasaules sabiedrības naidu “Monsanto” ieguva par savu darbību ģenētiski modificētu produktu (ĢMP) ražošanā, ar gēnu inženierijas palīdzību sintezējot transgēnus pārtikas produktus. To pamatā ir ģenētiski modificēti svešķermeņi, izjaucot dabisko mutāciju. Tādu produktu sekas nav zināmas. Vajadzīgi ir vismaz 40-50 gadi ĢMP maksimāli procīzai un vispusīgai novērtēšanai. Ne velti tādus produktus ir aizliegts dot bērniem un sievietēm stāvoklī. 2019.gadā slavenais “Gellup” institūts veica pētījumu par cilvēku attieksmi pret ĢMP. Tika aptaujāti 150 000 cilvēki 142 valstīs. 62% respondentu ĢMP uzskata par kaitīgiem, un ĢMP kaitīgums var izpausties tuvāko divu gadu laikā pēc produktu lietošanas.

   Un tagad par nenokausējamo un svēto cilvēces glābēju Bilu Geitsu. Viņš faktiski ir aktīvākais dehumanizācijas “influencieris”jeb, kā krievi saka, “šestjorka” globālisma prozelītu kalpībā. Bils Geits fanātiski aizstāv ĢMP. Viņš saskata lielu labumu no tādu produktu izmantošanas. Tas manāmi palīdz risināt pārtikas problēmas.

   Bila Geitsa vislielākais varoņdarbs vakcinācijas stratēģiskajā filantropijā acīmredzot ir palīdzība Indijai cīņā pret poliemielītu – bērnu trieku (mugurkaula smadzeņu pelēkās vielas iekaisumu, infekcijas slimību, ko izraisa enterovīrusi). Indijā laikā no 2000.g. līdz 2017.g. Bila Geitsa organizētās vakcinācijas rezultātā tika paralizēti 496 000 bērni. 2017.gadā Indijas valdība padzina no valsts Geitsa “kantori”.

   Bils Geits ir viens no PVO galvenajiem finansētājiem. Tas nav noslēpums. Noslēpums nav arī viņa izteikumi “TED” konferencē 2011.gadā. Viņa ieskatā vakcīnas var samazināt dzimstību par 10-15%. Kronis visai viņa labestīgajai darbībai ir fakts par saistību ar “Monsanto” un tā tagadējo īpašnieku “Bayer”. 2010.gadā Bils Geits nopirka 500 000 “Monsanto” akcijas. Viņš tātad nopirka pasaulē pašas odiozākās (pretīgākās, atbaidošākās, nevēlamākās) kompānijas akcijas. Pasaules sabiedrība ienīst “Monsanto”. Tā reizē izplata toksiskus produktus un reizē tirgo dažādus preperātus un vakcīnas pret toksīniem. Savukārt “Bayer” arī pašlaik (2021.gada jūlijā internetā mājas lapā) lepojas ar savu lielāko sponsoru/akcionāru - Bila Geitsa un viņa sievas fondu.

   Visjaunākajā laikā Bils Geits atkal ir pievērsies odiem un malārijai. Pret odiem un malāriju viņš jau cīnījās pirms daudziem gadiem. Tagad viņa ieskatā malārija atkal apdraud cilvēci. Koronavīrusa pandēmijas laikā par malārijas draudiem aizmirsa. Tas nebija labi. Tāpēc malārija tagad ir kļuvusi lielāks drauds nekā “COVID-19”.

   2021.gada jūlija beigās pasaules sabiedrība tika informēta par ļoti nozīmīgu atklājumu. Sietlas Vēža pētījumu centrā 2021.gada 15.jūlijā esot atklāts antiķermenis, kas spējīgs pretoties jebkura veida koronavīrusam. Taču godīgi un ļoti kompetenti bioloģisko ieroču speciālisti (piem., Igors Ņikuļins) ļoti neuzticīgi izturas pret universālā antiķermeņa atklāšanu. Aiz tā kaut kas slēpjas ASV un Ķīnas “savstarpējā spēlē” par pasaules pārvaldīšanu. Atklājums liecina par “SARS-Cov-2” mākslīgo izcelsmi.

   Arī inkluzīvajā postkapitālismā saglabāsies kapitālisma pamatlozungs “Homo homini lupus est” (cilvēks cilvēkam zvērs). Globālisma prozelīti no pandēmijas/parapandēmijas izsūks visu iespējamo, lai ar pašizolāciju, distancēšanos, masku nēsāšanu, attālināto darbu, mazo un vidējo firmu iznīcināšanu, izglītības un medicīnas haotizāciju, obligāto vancināciju uzturētu “lockdown”. Pandēmija/parapandēmija ir dūmu aizsegs “lockdown”.

   Globālisma prozelītu projektos tagad ir noteicoša loma “naudas saimniekiem” - triljonāriem. Volstrītā spēcīgākā banka ir “JPMorganChose&Co”. Tās tirgus kapitalizācija 2020.gada rudenī bija 292 miljardi dolāru. Salīdzinājumā ar triljonāru IT korporācijām, tās ir kapeikas. “Microsoft” kapitalizācijas cena ir 1359 miljardi, “Apple” – 1286, “Amazon” – 1233, “Google” – 919, “Facebook” – 584. ASV jau eksistē kolosāli bagāti finansu holdingi, kuru pakļautībā ir valsts finansu struktūras un arī FRS. Tai atļauj tikai drukāt dolārus, bet nevis tos sadalīt un kontrolēt izlietojumu. Ar to nodarbojas jauna mīklaina struktūra “BlackRock”. Tas ir labi izprasts, ka inkluzīvais kapitālisms būs supergigantisku kosporācija kapitālisms; respektīvi, postkapitālisms ar antuhumānu cinismu kā galveno morāli tikumisko enerģiju.

   Šīs enerģijas tagadējo ārkārtīgi bīstamo potenciālu lieliski ilustrē Trampa liktenis. Tas liecina par cilvēces vēsturē agrāk nesastaptu nekaunīgu drosmi atklāti un nesodīti ņirgāties par pasaules varenākās valsts prezidentu, bez bailēm no soda viņu neklausot, apmelojot, falsificējot pārvēlēšanas rezultātus, organizējot impīčmentu, valsts apvērsuma provokāciju un alkātīgajiem parvēnijiem jūdu cukerbergiem nobloķējot viņa interneta kontus uz mūžīgiem laikiem. Tā jau ir enerģija, kurai nevar pretī stāties ne Dievs un Sātans, kā arī neviens sociālais spēks. Cilvēce jau ir nospiesta uz ceļiem un padevīgi sagaida savu temporālo galu dehumanizācijas kloākā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...