понедельник, 28 июня 2021 г.

22. Pārdomas zem Melnās Saules

 


   Tās ir pārdomas pandēmijas/parapandēmijas apstākļos, kad cilvēcei ir uzspiestas normālai dzīves norisei nepieciešamo ērtību trūkums un neērtības ir izraisījušas iekšējo nemieru. Cilvēkus ir pārklājusi diskomfortā Melnā Saule.

   Publicētajām pārdomām ir norādīts konkrēts autors. Taču tās nav viena cilvēka pārdomas. Tas ir jāņem vērā. Pārdomām ir kolektīvs raksturs. Tādas pārdomas noteikti ir miljoniem un varbūt pat miljardiem no cilvēces gandrīz astoņiem miljardiem. Tādu kolektīvo pārdomu saturu var droši sintezējoši fiksēt un piedāvāt dotajā tekstā. Citas saturiskās ievirzes pārdomas nevar būt, kā saka, cilvēkiem ar galvu. Ļoti daudzi cilvēki apzinās pandēmijas/parapandēmijas destruktīvo, eksistenciāli draudīgo, nākotnes bezcerīgo iedabu.

   Pandēmijai/parapandēmijai nav redzams gals. Iestājies ir apjukums pandēmijas viļņu uzskaitē. Īsti nav saprotams, vai pašlaik ir otrais vilnis jeb trešais vilnis. Katrā zemē ir sava viļņu uzskaite. Visām zemēm kopīgs ir vienīgi sākums – pirmais vilnis. Izņemot Ķīnu, visām zemēm kopīga ir arī valdības jēlā izturēšanās. Ķīnā nekavējoties ieviesa ārkārtējus pasākumus, un epidēmija tika ātri savaldīta. Ķīnas paraugam citu valstu valdības neseko. Citās valstīs sākās un joprojām turpinās kaut kāds organizatoriski taktiskais haoss. Tā rezultātā sabiedrība ir sākusi naidīgi izturēties nevis pret vīrusu, bet pret valdību. Vakcinācija organizatoriski taktisko haosu ir papildinājusi ar absurdu (idiotisku bezjēdzību, stulbu aplamību) un antihumānu uzbrukumu (tiek piespiests vakcinēties ar pilnīgi nepārbaudītām vakcīnām). Neuzticība vakcinācijai stimulē aizdomas par dehumanizācijas stratēģiju.

   SARS-CoV-19” uzskata par bioloģisko ieroci ne tikai speciālisti, bet arī nespeciālisti, kuri ņem vērā socioloģiskos, politiskos, ģeopolitiskos novērojumus par t.s. globālās elites rīcību. Pasaules valstu vadītāji acīmredzot jau pašā sākumā bija informēti par jauna veida bioloģiskā ieroča klātbūtni. Viņi nekavējoties ieviesa “lokdaunu”, kaut gan statistika pat neatbilda epidēmijas kritērijiem. Viņu rīkojumiem nebija nekāda reālā pamata. Taču par to nedrīkstēja runāt. Acīmredzot valdības gaidīja vēl kaut ko drausmīgu, taču nebija par to informētas.

   Vīrusu, visticamākais, radīja ASV. Savukārt ķīnieši ieguva kopiju, kas “izbēga” Uhaņā no laboratorijas. Vīruss nav pārāk nāvējošs. Tas ir aizdomīgi. Tas uzbudina iztēli. Varbūt vīrusa galvenais uzdevums nav nogalināt, bet iedarboties uz genomu, sociuma genofondu? Varbūt vīrusa galvenais uzdevums ir psiholoģisks, izraisot cilvēkos baniskas bailes un to izmantot cilvēku totālai pakļaušanai un jauna tipa geto izveidošanai?   

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...