суббота, 23 октября 2021 г.

83. Kovidnoziedzības pierādījumi

 


 

   2021.gada 23.oktobrī Rīgas medijs “nra.lv” publicēja negaidīti drosmīgu un reizē simtprocentīgi pārliecinošu un uzticamu materiālu. Jau tā virsraksts ir pārsteidzošs uz vispārējo melu fona: “No vēža pērn nomira 8 reizes vairāk nekā no Covid-19”.

   Publicētas ir statistiskās ziņas par mirstību 2020.gadā. Tātad par mirstību pandēmijas pirmajā gadā. Nav aizmirstama baiļu, panikas, histērijas uzpūšana par kovida šausmīgi nāvējošo potenciālu. Tautas masu psihozes stimulēšanas galvenais instruments bija statistika par milzīgo mirstību no trakā vīrusa. Par to, ka statistikai nevar uzticēties, aizdomas bija jau no paša sākuma. Tagad tās apstiprinās dotajā publicētajā tekstā.

   Citēju visu tekstu: “Centrālās statistikas dati (CSP) liecina, ka visizplatītākais nāves cēlonis Latvijā 2020. gadā bija asinsrites sistēmas slimības. Pēc tam nākamo vietu nāves cēloņu statistikā ieņēma audzēji, tad nelaimes gadījumi, noslīkšana, traumas. 700 gadījumos kā nāves cēlonis bija noteikta Covid-19 saslimšana. Asinsrites sistēmas slimības Latvijā ir visizplatītākais nāves cēlonis: 2020. gadā no šīm slimībām valstī nomira 15,4 tūkstoši cilvēku jeb 53,4 % no mirušo kopskaita. Sieviešu mirstība no asinsrites sistēmas slimībām ir 1,2 reizes augstāka nekā vīriešu: uz 100 000 attiecīgā dzimuma iedzīvotāju 2020. gadā mirušas 885 sievietes un 725 vīrieši.
Nākamā lielākā nāves cēloņu grupa ir audzēji. No tiem 2020. gadā miris 6,1 tūkstotis cilvēku. Vīriešu mirstība no audzējiem 1,2 reizes pārsniedz sieviešu mirstību.
Trešo vietu nāves cēloņu struktūrā ieņem ārējie nāves cēloņi (nelaimes gadījumi, noslīkšana, traumas). 2020. gadā šo cēloņu rezultātā nomira 1,4 tūkst. cilvēki. Pēdējos gados mirstība no ārējiem nāves cēloņiem samazinās (piemēram, no 100 mirušajiem uz 100 000 iedzīvotāju 2010. gadā līdz 75 - 2020. gadā). Nelaimes gadījumos iet bojā trīs reizes vairāk vīriešu nekā sieviešu.
700 gadījumos kā nāves cēlonis noteikta Covid-19 saslimšana. Pirmie nāves gadījumi novēroti 2020. gada martā, taču gada nogalē saslimušo skaits strauji pieauga. Visvairāk saslimšana skāra vecāka gadagājuma cilvēkus - 88 % nāves gadījumos personām bija 60 vai vairāk gadi. Mirušo skaitā sieviešu un vīriešu proporcija ir līdzīga.”

   Nav iespējams atturēties no vairākiem jautājumiem. Saprotams un diemžēl, retoriskiem jautājumiem. Vai nācijas tēvs, Saeima, kariņvaldība, mediji, ārsti atvainosies tautai par savu negodīgo, manipulatīvo, savtīgo, melīgo, nacionāli noziedzīgo un sociāli noziedzīgo rīcību 2020.gadā pandēmijas sakarā? Vai tiks sodīti kovidnoziedznieki? Vai tagad tautai tiks sniegta objektīva informācija par pandēmijas reālo statistiku 2021.gadā? Vai nācijas tēvs, Saeima, kariņvaldība, mediji, ārsti turpinās savu melīgi noziedzīgo politiku un profesionālo darbību jeb tai tiks pielikts punkts un Latvijā sāksies dzīve atbilstoši veselajam saprātam, pandēmijas konkrētajai apdraudētībai, atbilstoši cilvēku tiesību konstitucionālajām normām bez noziedzīgas tendētības?

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...