вторник, 12 октября 2021 г.

74. Neirotisma epidēmija

 


 

    Latviešu inteliģencē “COVID-19” epidēmijas vietā ir uzvirmojusi neirotisma epidēmija. Latviešu inteliģencē vīrusu “SARS-CoV-2” ir izkonkurējis neiroleptisks vīruss. Tas ir vīruss, kas vājina, nomāc centrālās nervu sistēmas darbību. Latviešu inteliģencei ir vajadzīgi neiroleptiski līdzekļi, lai ārstētu tās psihisko slimību. Latviešu inteliģencei ir vajadzīga neitralizācija, neitralizējot neiroleptisko vīrusu. Latviešu inteliģencē liels darbs ir neirologiem, neiropatologiem; respektīvi, liels darbs ir nervu ārstiem. Nākas maksimāli izmantot vietējo kadru zināšanas neiropatoloģijā, neiroloģijā.

   Līdz neirotisma epidēmijai latviešu inteliģenci ir novedis neiroleptiskais vīruss vārdā “Vakcinācija”. Šis vīruss latviešu inteliģenci ir pārvērtis par neirotiķu ķēmīgu populāciju. Latviešu inteliģencē ir dziļa neiroze – funkcionāls augstākās nervu sistēmas darbības traucējums, ko izraisa smagi pārdzīvojumi, pārmērīgs sasprindzinājums. Latviešu inteliģencē ir konstatējami tādi neirožu veidi kā histērija, neirastēnija, uzmācību neiroze. Īpaši izceļas uzmācību neiroze, jo neiroleptiskais vīruss vārdā “Vakcinācija” latviešu inteliģencē ir panācis reālās vakcinācijas neiroleptisku kūleņošanu. Citiem vārdiem sakot, latviešu inteliģencē ir vakcinācijas mānija – patoloģisks stāvoklis, kam raksturīga nepamatoti satraukta domāšana un domāšanas slimīgi vienpusīga tematiskā ievirze. Latviešu inteliģence ir nonākusi līdz nekrofāgu līmenim, jo pārtiek no neirotisma epidēmijas barības. Acīmredzama ir nekroze – orgāna vai ķermeņa daļas audu atmiršana dzīvā organismā. Saprotams, runa ir par latviešu inteliģences smadzeņu nekrozi. Neirotisma epidēmijā ir sastopama arī nekrofīlija, nekrofobija un nekrolatrija, jo vakcinācijas mānijā mirušajiem ir liela loma.

   Neirotisma epidēmijas neirotropiskos panākumus latviešu inteliģencē iejūtīgi, iemūžinoši, iekšķīgi, ielogojoši, iebiezināti, iebūvējoši, iecirtīgi, iecukuroti, iedarbīgi, iederīgi, iedomīgi, iedrošināti, iedvesmojoši, iedziļināti demonstrē Rīgas lielie interneta mediji. Sajukums prātā ir acīmredzams, masveidīgs un bez izņēmumiem. Pret neirotisma epidēmiju neviens neiebilsts. Visa latviešu inteliģence ir apmāta ar neiroleptisko vīrusu “Vakcinācija”. Netiek runāts ne par imunitāti, ne par obligātās vakcinācijas politikas antihumāno būtību. Ar neiroleptisko vīrusu apmātā latviešu inteliģence acīmredzot nav spējīga vakcināciju nošķirt no nelietīgās obligātās vakcinācijas. Toties latviešu inteliģence ir talantīgi spējīga diskriminējoši sašķirot cilvēkus “vakcinētajos” un “nevakcinētajos”, pirmajiem nosakot dažādas priekšrocības, bet otrajiem nosakot dažādus ierobežojumus. Neirotisma epidēmijas apmātajā latviešu inteliģencē izcili toksiski ir antropoīdi, kuri bija vakcinēti, tomēr saslima, bet vienalga medijos turpina apķēzīgi aģitējoši blādīties par “vakcināciju” (piem., Zatlers, Stankēvičs).

   Latviešu inteliģencē neirotisma epidēmija noteikti turpināsies ar plēsīgi lepniem panākumiem. Tā, piemēram, tāds tipisks neirotiķis kā Perevoščikovs 2021.gada 12.oktobrī histēriski piedraudēja: “Oktobra beigās atklās līdz 3500 jauniem Covid-19 gadījumiem dienā”. Protams, tā tas notiks tāpēc, ka cilvēki “nevakcinējas”.

   Apnicis ir atgādināt, ka psihiski neveselā latviešu inteliģence nav spējīga pareizi rakstīt slimības nosaukumu. Latviešu inteliģencei nav iespējams ieskaidrot, ka slimības nosaukums ir abreviatūra – saīsinājums, ko veido no saīsinātām vārdu savienojuma sastāvdaļām (“COVID-19” – no angļu “COronaVIrus Disease 2019”).     

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...