пятница, 27 августа 2021 г.

49. Tautas un kariņkliķes brāļošanās

 


   Notikums ir nepatīkams, bet pretrunīgi zīmīgs. No vienas puses ir apliecināta latviešu tautas ģenētiski determinētā verdziskā paklausība, padevība, pašcieņas trūkums un vēsturiski tradicionālā odiozā pielīšana varai. No otras puses tiekamies ar valdošās kliķes veiklu manevru, kārtējo reizi savās interesēs izmantojot tautas jēlo, zemisko iedabu un politiskās gribas deficītu. Turklāt tas notiek sociāli saspringtos apstākļos. Manāmi ir palielinājusies tautas vienas daļas neapmierinātība ar valdību. Rīgā ir bijuši visplašākie protesti pēcpadomju gados. Protesti ir arī provincē. Medijos tiek ievietota informācija par nācijas tēva zemo reitingu, jo tik neizdevies Valsts prezidents Rīgas pilī ir pirmo reizi. Valdības politika pandēmijas sakarā ir debila, absurda, nacionāli kaitīga. Parapandēmija, vakcinārisms, kovidisms, dehumanizācija, digitālā getoizācija nav pieņemama tautas lielai daļai. Pret to tiek protestēts. Publiskota ir atziņa par ārstu noziedzību. Koronavīrusa pandēmijas sakarā vislielākie noziedznieki ir ārsti un medicīnas zinātņu pārstāvji. Politiķu vaina ir milzīga. Taču politiķi var nezināt, ko zina katrs indivīds ar medicīnisko izglītību. Un, lūk, viņi zina, ka atbilstoši imunoloģijas pamatlikumam cilvēkus nedrīkst vakcinēt infekcijas slimības uzliesmojuma laikā. Imunoloģijā ir tāds pamatlikums! Bet kas notiek Latvijā un citur! Vakcinācija notiek slimības uzliesmojuma laikā, pārkāpjot imunoloģijas pamatlikumu! Tas ir šausmīgi! Katrs ārsts taču acīmredzot zina par šo pamatlikumu! Kas notiek ar ārstiem, ja viņi ir spējīgi klusēt par tādu noziegumu. Vakcinācija, piemēram, pret gripu taču vienmēr ir notikusi pirms gripas uzsliesmojuma! Vai ārsti to ir aizmirsuši? Arī pret ērcēm nevakcinējas to uzliesmojuma laikā. Tas viss ir konkrēts iemesls turpināt protestēt pret kariņkliķes aplamo rīcību un ne soli neatkāpties no savām prasībām. Bet tā vietā ir notikusi atbaidoši nodevīga brāļošanās ar kariņkliķi, kura nav tik dumja, lai nesaprastu savas varas apdraudētību un nepieciešamību koķetēt ar tautu.

   Lūk, kāda nepatīkama ziņa ir medijos: “Šodien, 2021.gada 26.augustā notika Memoranda padomes ārkārtas sēde, kurā Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memorandu parakstījušo organizāciju lokam svinīgi pievienojās 49 organizācijas, kuras pārstāv ļoti dažādas jomas. Pirmo reizi (!?) no Ministru kabineta puses Memorandu parakstīja arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Ārkārtas sēdes laikā notika nevalstisko organizāciju saruna ar Ministru prezidentu, ar kuru tika apspriestas iespējas uzlabot pilsonisko dialogu. Memoranda parakstīšana nevalstiskajai organizācijai dod iespēju: piedalīties Memoranda padomes darbā – paust viedokli, iesaistoties dažādu nevalstiskajām organizācijām aktuālu jautājumu risināšanā; sekmēt sadarbību ar valsts pārvaldes iestādēm; izvirzīt kandidatūru balsojumā par Memoranda padomes nevalstisko organizāciju puses pārstāvjiem nākamajā darbības periodā no 2021.gada 1.novembra līdz 2023. gada 30. aprīlim. Memoranda padomes vadītāja vietnieks, biedrības “Eiropas kustība Latvijā” prezidents Andris Gobiņš iepazīstināja Ministru prezidentu ar jautājumiem, kas nevalstisko organizāciju ieskatā būtu risināmi pilsoniskā dialoga stiprināšanai, piemēram, par nevalstisko organizāciju kā partnera izmantošanu viltus ziņu izplatības mazināšanā, nepieciešamību finansiāli atbalstīt sabiedrības pārstāvju darbu dažādos formātos kā sabiedrības interešu aizstāvjiem un stiprināt organizētu interešu aizstāvību, kā arī ideju par demokrātijas māju attīstīšanu Latvijā. Savukārt Ministru prezidents Krišjānis Kariņš augstu novērtēja nevalstisko organizāciju īstenoto darbu gan dažādu sabiedrības grupu interesēs, gan sadarbībā ar valsts pārvaldi, jo īpaši Covid-19 uzliesmojuma laikā, kad nevalstisko organizāciju pārstāvji aktīvi iesaistījās ar konstruktīviem priekšlikumiem visas sabiedrības interesēs. Ministru prezidents uzsvēra, ka Latvijai ir nepieciešami aktīvi pilsoņi, aicinot nevalstiskās organizācijas paplašināt savu biedru skaitu, vienlaikus norādot, ka jāsekmē pārstāvniecību veidošanās.”

   Ko tas nozīmē? Par ko liecina memorands? Lūk, par ko tas liecina: "Memoranda padomes līdzpriekšsēdētājs, biedrības "Eiropas Kustība Latvijā" prezidents Andris Gobiņš piebilda, ka memoranda padome un tās nodrošinātā informācijas plūsma ir centrālais elements pilsoniskam dialogam starp NVO un valsts pārvaldi. Viņš pauda gandarījumu, ka memorandam pievienojušās 49 jaunas organizācijas, tādējādi kopumā patlaban NVO un valdības memorandam pievienojušās 485 organizācijas."

   Tātad ar valdošo kliķi, supermuļķi Kariņu, dauni Pavļutu, nācijas tēvu u.c. brāļojas latviešu tautas plašas masas - 485 sabiedriskās organizācijas. Katrā no tām ir krietns dalībnieku skaits. Tas apstiprina atziņu, ka latviešu tautā kriminālajam kapitālismam ar organizētās noziedzības brīvību un nesodamību ir masu atbalsts. Vēl tas nozīmē, ka latviešu tauta masveidā atbalsta LKP/VDK nomenklatūras morālo kastrātu "otrās" republikas falsifikāciju, neatkarības zaudēšanu 2003.gadā. Faktiski tauta ir kopā ar valdību arī vakcinārisma, kovidisma, dehumanizācijas, digitālās getoizācijas procesos.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...