вторник, 24 августа 2021 г.

48. Vēsturisks pagrieziens migrantu invāzijā

 


 

   2021.gada 24.augustā medījos bija lasāma šāda ziņa: “Līdz rītdienai (25.VIII) visām Latvijas pašvaldībām ir jāsniedz atbilde Operatīvās vadības centram (OVC), par iespējām savās pašvaldībās izmitināt patvēruma meklētājus, ja tāda nepieciešamība radīsies, aģentūrai LETA apstiprināja Iekšlietu ministrijas pārstāve Samanta Naļivaiko”.

   Faktiski tiekamies ar vēsturisku notikumu - sākumu Latvijas nonākšanai "krāsaino" rasu pārvaldījumā. Un tas atkal notiks ar pašu latviešu rokām! Politiskie nelieši muldēs par Putina, Kremļa, Maskavas lomu, bet tāda muldēšana var patikt tikai tautas izdzimteņiem, kuri mazvērtības kompleksa stimulēti visu pārvērš rusofobiskā vemšanā. Latviešu varas stulbeņi nav spējīgi saprast, ka tas ir sākums migrantu invāzijai, pārklājot visu Latvijas teritoriju. Ja līdz šim migranti bija koncentrēti vienā vietā (var teikt -vienā mežā), tad viņu izvietošana pašvaldību brīvajās telpās jau ir teritoriāli visaptveroša darbība.

   "Lielās pārlādēšanas" ideologu tekstos tiešā veidā nav sastopami izteikumi par planetārās migrācijas jautājumu. Nav sastopami tāpēc, ka paši Rietumu un Austrumu jūdi un anglosakši ir visvairāk apdraudēti ar migrantu invāziju. Atceramies Trampa aktivitāti pret migrantiem. Migranti līdz šim dodas uz bagātām valstīm, kurās ir garantēti dāsni soc. pabalsti. Migranti kā globālisma prozelītu realizētās dehumanizācijas līdzeklis, protams, ir iespējams. Taču pandēmijas/parapandēmijas iespējas pārkārtot cilvēci, pasauli ir pietiekamas, lai iztiktu bez migrantu problemātikas manipulatīvas izmantošanas. Taču viss ir iespējams turpmāk. Demogrāfiskā pāreja noslēgsies 2050.gadā. "Krāsaino" rasu lielā dzimstība turpinās. Migranti var samierināties ar palikšanu līdz mūža beigām arī tādās teritorijās kā Latvija.

   Lielākais drauds ir ES vadība. Tā vēl vairāk centīsies migrantus izmitināt Austrumeiropā (arī Latvijā), lai maksimāli atslogotu savas mīļās valstis - Rietumeiropas valstis, kuras jau ir pārpludinātas ar "krāsainajiem". Latvijas valdībai dos naudu, kuru var drukāt bez ierobežojumiem. Slavēs medijos nacionālos nodevējus kariņus, nācijas tēvus par sekmīgu darbu migrantu aprūpēšanā, būs publikācijas (faktiski jau ir sastopamas) par latviešu pienākumu palīdzēt nelaimē nokļuvušajiem. Latvieši tādējādi saņem godam nopelnīto par kvēlo atsacīšanos no neatkarības, "atgriešanos Eiropā". Latvieši nevalda savā zemē, un tas ES vadībai paver milzīgas iespējas migrantu jautājumā.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

88. Unikālā divkauja

       Unikālā divkauja ir “ COVID-19 ” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. B...